Old Dream nytt

Sesongstart og agilitynapp

12. og 13. januar ble det arrangert trippelstevne i Bø for første gang. Et utrolig flott stevne med hele tre baner og kunstgress som underlag.

Ema agilitynapp Bø

Video med Ema

Ina og Ema deltok i 6 løp tilsammen denne helgen og det var i lørdagens andre agilityløp i klasse 2 at det klaffet skikkelig! Det ble et feilfritt løp, under standartiden. Dette gav et opprykksnapp til klasse 3. I tillegg ble de belønnet med en 1. plass av 31 ekvipager. En morsomt bane var satt og man skulle passere mønet to ganger (det ikke var stige i banen).

Her kan du se et sammendrag av Ema sine løp. Nappløpet ble desverre ikke med på film.

Video med Jessica

Mona og Jessica fikk også til mange flotte løp og samlet flere flotte plasseringer i klasse 1. Jessica er Ema sin søster og det er ekstra stas og være på stevne med to Old English Sheepdog som går agility.

Video Agilityjunkies lag

Agilityjunkies stilte også med eget lag og egen heiagjeng – utrolig morsomt! Takk til junkies og avd. Bergen! På laget deltok tre jaktgolden og en Old English Sheepdog. Martine gikk med Chilie, Elisabeth med Sienna, Ina med Ema og Martine igjen med Kenya. Chilie og Kenya gikk feilfritt, mens de to andre dessverre disket. Ina klarte nemlig å glemme hvilken tunnellinngang hun skulle sende Ema inn i. Dermed holdt ikke dette til napp for laget denne gangen.

Bilder

Jessica

Jessica har sin egen vri på å sitte i «bur».

Resultatliste, agility, klasse 1

Mona og Jessica på en flott 7. plass i klasse 1 hopp, stor.

Agility 2 Bø resultater

Resultatliste agility klasse 2, stor med Ina og Ema på topp.

1 comment

  1. Nina Flodmark sier:

    Grattis till alla framgångar i agility! Fantastiskt att se er på agilitynplan! Vilket glädje, vilken fart och skicklighet! Grattis även till en jättefin ny hemsida! kramar Nina og Sherlock:)

Leave a comment