Old Dream nytt

Agilitysesongen 2013 med Ema

 

Ina og Ema har hatt et utrolig morsomt år i agilityringen. Spesielt morsomt har det vært å oppleve Ema sin fantastisk fart denne høsten.

Året startet med trippelstevne i Bø i januar der de hentet sitt første napp i klasse 2 agility. Ekvipagen var også veldig nære et napp med feilfri runde på Norwegian Open i oktober. Av 65 ekvipager kom de på en flott 4. plass.

Ema agilitynapp Bø

Det har blitt endel diskløp i klasse 3 som er den høyeste agilityklassen i Norge. Men ekstra morsomt er det når det klaffer. Svært stolte er vi over 5. plass på NKK Bjerke og 5. plass i Askim, hvor Ema hadde en fantastisk fart. Se film her:

I oktober var det deltagelse på Norwegian Open som samlet hele agility Norge til agilityfest. Det beste løpet gikk vi i klasse 3 med 100 startende i klassen! En svært utfordrende bane var laget av Seppo Savikko. Her gikk vi et nesten perfekt løp hadde vi ikke glemt hinder nr 8 før slalomen. Se film her:

Ema har sammen med lagkameratene i Agilityjunkies samlet nok NM-napp til å delta i Norges Mesterskapet på Lillestrøm, Dogs4All i november. Her startet Ema & Ina som første mann ut på laget i kvalifiseringsrunden lørdag. De gikk en flott feilfri runde, dessverre disket to på laget slik at Agilityjunkies måtte se NM-finalen fra sidelinjen.

I år har de også lært masse og gått spennende baner for instruktører fra inn og utland. Spesielt morsomt og inspirerende var det i oktober å gå kurs for Lisa Frick fra Østerrike som er 3 x verdensmester i agility. Her er en filmsnutt fra kurset som ble arrangert i Sandefjord:

Nå gleder vi oss til flere nye opplevelser kurs og konkurranser i 2014. Agility er livet!

Ema agility

No Comments Yet.

Leave a comment